Våra paket

Utforska våra olika paketalternativ, skräddarsydda för att passa alla smaker och tillfällen.

Oavsett om det är en friluftsdag i naturen, ett mysterium att lösa medan du njuter av delikatesser eller en dag med avkoppling och välbefinnande, har vi paket som passar just dig.

Må Gott Paket

Lyxa till ett dygn i goda vänners sällskap genom att boka detta paket hos oss!

I paketet ingår
- Sköna kroppsbehandlingar
- Matig eftermiddagsfika
- 2-rätters meny till kvällsmat
- Övernattning på Stora Djupsås
- Frukost

Här kommer ni få njuta av sköna behandlingar hos Minerva utanför Vara där ni under en eftermiddag erbjuds fotbad, avslappningsmassage rygg och ansiktsrengöring med ansiktsmassage. Det kommer bjudas på en trevlig och matig eftermiddagsfika.

Sedan åker ni till ert boende i Essunga och Stora Djupsås där en 2-rätters meny väntar. Efter en god natts sömn så kommer ni få njuta av en rykande nygjord och rejäl frukostkorg.

Hos oss kan ni bo antingen i lyxiga glampingtält som har sängar i hotellstandard, i ett häftigt trädtält som svävar ovanför marken invid ån Nossan, i eget tält, egen husbil eller husvagn. Glampingtälten och trädtälten är begränsade så först till kvarn.

Priser:
Glampingtält 2500:-/person (del i 2-manna eller 4-manna tält. Sängkläder, handduk och morgonrock ingår)
Trädtält 2100:-/person (del i 2-mannatält, sovsäck med sovsäckslakan, handduk och kudde ingår)
Tältplats 1750:-/person (ej el, plus 150kr per tält)
Ställplats 1750:-/person (ej el, plus 150kr per husbil/husvagn).

Avbokning sker via personlig kontakt: mail eller telefon. Avbokning senare än 21/8-24 innebär att vi tar ut en avbokningsavgift om 10% av den totala kostnaden. Avbokning senare än 7/9-24 innebär debitering av 50% av den totala kostnaden. Avbokning senare än 14/9-24 innebär full debitering.
Har du frågor eller vill boka? Maila oss på info@storadjupsas.se
21 september 2024

4 maj 2024

Må Gott Paket

fr. 1600:-

(inkl. boende)

9-10 maj 2024

Vandringpaket
med Sara Saleryd

fr. 740:-

(inkl. boende)

Vandringpaket
med Sara Saleryd

Vi erbjuder ett vandringspaket den 9:e maj tillsammans med Sara Saleryd, känd Instagramprofil som är specialiserad på just vackra vandringar, ordnar med en slinga i den körsbärsblommande Vallebygden. Stora Djupsås står för mat och boende.

I paketet ingår:
– Boende
– Vandring
– Matsäck att ta med sig på vandringen
– 2-rätters matpaket


Matsäcken är tillagad av Stora Djupsås och är perfekt att ta med sig på vandringen: en rejäl macka, dryck samt hembakt kaka. 2-rätters matpaket väntar på er vid boendet: en lyxig tallrik med kallskuret, hemlagad potatissallad samt nybakt bröd som huvudrätt samt en pannacotta med halloncoulis till dessert.

Boende i olika former hos Stora Djupsås i Essunga finns att välja på, först till kvarn! Kryp ner i en nybäddad skön säng i ett lyxigt glampingtält, sov svävande över marken invid Nossan i våra häftiga 2-manna trädtält, sov i eget tält eller kom i egen husbil.

Priser:
Glampingtält 1490:-/person (del i 2-manna eller 4-mannatält. Sängkläder, handduk och morgonrock ingår)
Trädtält 1090:-/person. (del i2-mannatält. sovsäck med sovsäckslakan, handduk och kudde ingår)
Tältplats 740:-/person (, ej el, plus 150:- per tält)
Ställplats 740:-/person (ej el, plus 150:- per husbil/husvagn)

Avbokningsregler
Avbokning sker via personlig kontakt: mail eller telefon. Avbokning senare än 9/4-24 innebär att vi tar ut en avbokningsavgift om 10% av den totala kostnaden. Avbokning senare än 25/4-24 innebär debitering av 50% av den totala kostnaden. Avbokning senare än 2/5-24 innebär full debitering.
9-10 maj 2024

Friluftspaket

Njut av våra fina omgivningar genom vandring eller på cykel och njut av god mat! I paketet ingår kartor och tips på utflykter i närområdet, ett matpaket att ta med på friluftupplevelsen, kvällsmatspaket samt frukost på avresedagen.

Ankomst
Från kl 08:30 på er ankomstdag finns ert matpaket samt kartor att ta med på utflykten tillgängligt för upphämtning i kylskåpet i Hönshuset. Paketet innehåller en matig smörgås, en hembakt kaka samt måltidsdryck.

Kväll
Kvällsmatspaketet kommer finnas i kylskåpet i ert glampingtält om ni bokat detta eller i Hönshuset om ni bokat annan typ av boende. Dryck finns att köpa i Hönshuset.

Frukost
Frukostpaketet hämtas i Hönshuset från kl 08:30. Ni behöver alltså inte boka er frukost på annat vis än att boka Friluftspaketet.

Vänligen notera att incheckning är möjlig som tidigast 15:00 gällande glampingtält och trädtält. Tältplats och ställplats enligt separat bokning.

Pris 640 :-/person
Pris för valda boendet tillkommer.

Glamping och Trädtält bokas via bokningssidan
Tält -och Ställplats bokas via mail till: info@storadjupsas.se

Ange eller välj "Mordmysterier" vid bokning.
Alltid Tillgänglig

Friluftspaket

640 :-/person

(exkl. boende)

Mordmysterier och delikatesser

450:-/2 personer

(exkl. boende)

Mordmysterier
och delikatesser

Njut av ett lyxigt fat med delikatesser såsom charkuterier, ostar, kex, hemmakokt kompott m.m. och lös samtidigt ett mordmysterium!

Spelet tar 2-4h beroende på hur många ni är som spelar och hur snabba ni är. Både spelet och fatet med delikatesser väntar på er vid incheckning: i ert glampingtält om ni bokat detta, gällande andra boenden så finns fatet för upphämtning i kylskåpet i Hönshuset.

Ett delikatessfat räcker till två personer och paketet säljes till 2, 4 eller 6 personer. Dryck finns att köpa i Hönshuset.

Pris 450:-/2 personer
Pris för valda boendet tillkommer.

Glamping och Trädtält bokas via bokningssidan
Tält -och Ställplats bokas via mail till: info@storadjupsas.se

Ange eller välj "Mordmysterier" vid bokning.
Alltid Tillgänglig

Varför skall jag besöka Stora Djupsås?

01.

Unikt historiskt boende

Stora Djupsås i Västra Götaland är en egendom med anor från 1400-talet. Här kan du uppleva historisk charm och bo i en unik miljö som du inte hittar någon annanstans.

02.

Fantastiskt natursköna omgivningar

Omgiven av vacker natur och fridfulla landskap kan du koppla av och återhämta dig från vardagens stress och jäkt. Ta en promenad, cykla eller njut av en picknick i vår vackra park.

03.

Flexibla boendemöjligheter

Oavsett om du vill sova i ett lyxigt glampingtält, boka en Bed & Breakfast-vistelse i vår renoverade mangårdsbyggnad eller ta med husbilen för en naturskön vistelse, har vi boendealternativ som passar alla.

I hjärtat av Västra Götaland
med närhet till natur -och shoppingupplevelser

Stora Djupsås är beläget mitt i Västra Götaland bara 6 km från E20 och ca 8 mil nordost om Göteborg. Till Lidköping kommer du inom 50 minuter: en vacker stad vid Vänerns strand med bra shopping och närhet till det fantastiska Läckö och Kinnekulle. Inom 30 minuter når du den mysiga och sjönära caféstaden Alingsås som har en otroligt fin stadskärna och parkområden att strosa runt i.

I vårt närområde finns många andra guldkorn att upptäcka: den unika Vara-slätten med oändlig horisont, ett imponerande utbud av lokala duktiga hantverkare inom olika skrån, Retrovägen för nostalgiker m.m.

Kika in under rubriken ”Äta och Göra” där det finns fler tips!