Information

Här hittar du all information du behöver för att planera och förbereda din vistelse hos oss. Vi erbjuder en avkopplande miljö med många spännande aktiviteter och sevärdheter i närheten. Vi ser fram emot att välkomna dig till Stora Djupsås!

Anläggning och Service

På Stora Djupsås finns allt du behöver för en bekväm och avkopplande vistelse hos oss. Våra faciliteter inkluderar allt från lyxig glamping, tältplatser till grillplatser och gemensamma utrymmen för avkoppling och socialt umgänge. Vi erbjuder också matpaket som tillval som du kan boka innan din vistelse. Vi har all information som du behöver om våra faciliteter och service för att du ska känna dig som hemma hos oss.

Bokning och Betalning

Här är allt du behöver veta om bokning och betalning på Stora Djupsås. För att boka din vistelse hos oss behöver du bara följa några enkla steg. När du har valt dina datum och antal gäster, kan du välja bland våra boendealternativ och bekräfta din bokning. Betalning sker enkelt och smidigt online med ditt betalkort eller via banköverföring. Vi har också information om avbokningsregler och vad du behöver veta om att avboka din bokning.

Aktiviteter och Upplevelser

Området erbjuder en mängd spännande aktiviteter och upplevelser att utforska. Oavsett om du är intresserad av vandring, cykling, fiske eller paddling, finns det något för alla. Området runt Stora Djupsås är också fullt av sevärdheter och utflyktsmål som du inte vill missa. Vi har all information du behöver för att planera din perfekta dag och upptäcka allt som området har att erbjuda.

Vanliga frågor om glamping, tältplatser, trädtält, ställplatser och Bed and Breakfast

Allmänt

Vägbeskrivning via Google Maps finns här!

Vad kul! Ring eller maila oss så tar vi det därifrån. Inne på ”Kontakt”-sidan finns  information och kontaktvägar. 

Incheckningen sköts på egen hand och du behöver inte anmäla din ankomst till oss. Se mer information i ditt bekräftelsemail/sms eller nedan.

Nej, men vi erbjuder frukost som tillval och det bokas alltid i förväg. Frukostpaket finns tillgängligt från 08:30. Ta en titt på ”Bo”-sidan där vi har mer information om våra matpaket.

Vi erbjuder olika matpaket som man kan förboka. Ta en titt på ”Bo”-sidan där vi har mer information om våra olika matpaket.

På plats hos oss finns det grillplats och enklare matlagningsmöjligheter under tak.

I närområdet finns det  restauranger och butiker att tillgå. Se mer information under Äta & Göra

Enklare tillagningsmöjligheter i ett gemensamhetsutrymme, grillplats, sittplatser, WC och dusch finns på området. De två sistnämnda är tillgängliga endast för de som bokat boende hos oss.

Vi öppnar 1 juli 2023! Fr.o.m sommaren 2023 erbjuder vi glamping, tältplats, trädtält och ställplats för husbil. 

Renovering av vårt anrika Bed and Breakfast och mysiga stugor pågår för fullt. Dessa planeras finnas tillgängliga för bokning sommaren 2024. 

Det finns anvisad plats för hushållssopor. Förpackningsåtervinning kan ske i mindre skala på plats, i Hönshuset, eller så hänvisar vi till kommunens platser, se mer här

För att din vistelse ska bli så bra som möjligt är det viktigt att du meddelar oss direkt om det är något som inte lever upp till dina förväntningar på oss. Så att vi får en chans att åtgärda problemet. Mer information om hur du kontaktar oss finns under ”Kontakt”.

Då detta är en plats för lugn och avkoppling så är det viktigt att alla hjälps åt med att tänka på ljudnivån och att visa respekt för platsen, naturen och andra besökande. Husdjur är ej tillåtna i våra lokaler eller i de boenden ni hyr av oss. Husdjur på besök i området är välkomna om de är kopplade.

Glamping

Glamping är en kombination av ”glamour” och ”camping”.  En lyxigare form av camping som kombinerar bekvämligheter från ett hotell med närheten till naturen.

Incheckning som tidigast kl 15:00 och utcheckning senast kl 11:00. All info kommer i er bokningsbekräftelse. 

Nej, men vi erbjuder frukost som tillval och det bokas alltid i förväg. Frukostpaket finns tillgängligt från 08:30. Ta en titt på ”Bo”-sidan där vi har mer information om våra matpaket.

Vi erbjuder flera olika glamping-tält för 2 eller 4 personer med möjlighet till en extra säng. 

Tälten är inredda i hotellstandard med sköna sängar och lyxiga sängkläder. Alla tält är placerade på ett trädäck med egen uteplats och grill.

Tälten har insektsnät och är helt vattentäta samt är försedda med belysning, litet kylskåp, värmeelement samt eluttag. Toalett och dusch finns i intilliggande byggnad, Mangårdshuset, och mjuka frottéhanddukar och morgonrock ingår.

Ja, tälten är inredda i hotellstandard med sköna sängar och lyxiga sängkläder. 
Mjuka frottéhanddukar och morgonrock ingår. 

Ja, våra glamping-tält är utrustade med elektricitet för att du ska kunna ladda dina enheter eller använda belysning.

Trädtält

Ett trädtält är en unik och innovativ form av boende som erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Det är en slags kombination av ett tält och en hängmatta, som monteras mellan träd eller fasta strukturer. Trädtältet ger gästerna möjligheten att sova upphöjt över marken, vilket ger en känsla av att vara omgiven av naturen och samtidigt njuta av komfort och stabilitet. Det är ett perfekt alternativ för naturälskare och äventyrsentusiaster som söker en unik och minnesvärd upplevelse i naturen. Vid Stora Djupsås erbjuder vi trädtält som en del av vårt boendeutbud, där gästerna kan uppleva harmoni med naturen och njuta av en annorlunda form av camping och avkoppling.

Incheckning som tidigast kl 15:00 och utcheckning senast kl 11:00. All info kommer i er bokningsbekräftelse.

Vi erbjuder gemensamma faciliteter såsom toalett och dusch i Mangårdshuset, ett gemensamhetsutrymme , Hönshuset, med enklare matlagningsmöjligheter och där det finns tillgång till el.

Vi tillåter inte öppen eld av säkerhetsskäl. Däremot har vi en gemensam grillplats och  erbjuder matlagningsmöjligheter under tak.

Länk och karta finns i bekräftelsemail. Tälten är numrerade.

Bed and Breakfast

Öppnar sommaren 2025! Renovering pågår för fullt. Följ renovering på våra sociala kanaler.

Bed and breakfast (B&B) är en boendeform där du kan boka en privatrum i en värdshusliknande miljö. På Stora Djupsås erbjuder vi bed and breakfast-arrangemang där du får möjlighet att bo i charmiga och bekväma rum. På morgonen kan du boka en  frukost som tillval till din vistelse. Detta ger dig en personlig och hemtrevlig boendeupplevelse.

Så snart renoveringen är färdig kommer vi kunna erbjuda dubbel -och familjerum på vårt Bed and Breakfast.

Nej, men vi erbjuder frukost som tillval och det bokas alltid i förväg. Frukostpaket finns tillgängligt från 08:30. Ta en titt på ”Bo”-sidan där vi har mer information om våra matpaket.

Vi tillåter inte husdjur på våra bed and breakfastrum av hygienskäl.

Tältplats

En tältplats är en markerad yta eller område där du kan sätta upp ditt eget tält för att övernatta. På Stora Djupsås erbjuder vi också tältplatser för dem som föredrar en mer traditionell campingupplevelse. Du kan njuta av den vackra naturen och rofyllda omgivningen medan du sover i ditt eget tält och utnyttjar faciliteterna på plats.

Incheckning tidigast kl. 12:00, utcheckning senast kl. 11:00. All info kommer i er bokningsbekräftelse.

Vi erbjuder gemensamma faciliteter såsom toalett och dusch samt tillgång till ett gemensamhetsutrymme, Hönshuset, där det finns möjlighet till enklare matlagning samt tillgång till el.

Vi tillåter inte öppen eld av säkerhetsskäl. Däremot har vi en gemensam grillplats och  erbjuder enklare matlagningsmöjligheter i Hönshuset.

Ja, du får ta med ditt husdjur på tältplatsen, men se till att ha kontroll över dem och hålla dem kopplade.

Länk och karta finns i bekräftelsemail. 

Ställplatser

En ställplats är en avgränsad yta där du kan parkera och ställa upp din husbil eller husvagn för en kortare vistelse. På Stora Djupsås erbjuder vi endast ställplatser för husbil. På plats finns det natursköna omgivningar och bekvämligheter som enklare matlagningsmöjligheter i ett gemensamhetsutrymme, Hönshuset, samt dusch och toalett i Mangårdshuset.

Incheckning tidigast kl. 12:00, utcheckning senast kl. 11:00. All info kommer i er bokningsbekräftelse.

Bara ett fordon i taget får stå i ställplatsfickan av brandskyddsskäl. Vi har en allmän parkering för personbil på området.

Tyvärr inte i dagsläget. Det finns el att tillgå för exempelvis laddning av telefoner i Hönshuset.

Ja, toalett ingår i ställplatsavgiften.

Ja, husdjur är välkomna på våra ställplatser, men se till att ha kontroll över dem och hålla dem kopplade.

Av brandskyddsskäl får du inte slå upp förtält på ställplatsen. Markis, utemöbler, cyklar och andra föremål går bra.

Ja, om du är säker på att tidigare gäst har lämnat och att inget underhållsarbete ska utföras kan du smyga in ditt ekipage i förtid. Men var beredd att flytta dig igen utifall något händer.

Länk och karta finns i bekräftelsemail. Platserna är numrerade.

Öppettider

10:00 – 18.00 
Måndag – Söndag

Har du frågor eller funderingar?
Hör av dig!