Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Deckarquiz i Tumlebergs Bygdegård

juni 26

Deckarquiz: Är du redo att kombinera dina kunskaper om deckargåtor med din kärlek till musik? Då är ”Deckarquiz med livemusik” på Tumlebergs bygdegård eventet för dig! Denna unika kväll bjuder inte bara på spännande musikframträdanden men också ett interaktivt deckarquiz där ditt lag kan testa era detektivfärdigheter. Samla ihop dina vänner, bilda ett team och förbered er på en kväll där musik och mysterier möts på ett spektakulärt sätt.

Kombinera detta unika och spännande evenemang med boende hos oss på egendomen Stora Djupsås: sov i ett lyxigt glampingtält, sväva ovanför marken i ett trädtält invid Nossan, bo i eget tält eller egen husbil/husvagn. Vakna upp i vacker omgivning och ät god mat hos oss. I paketet ingår boende, 2-rätters på kvällen (kycklingpaj med en grönsallad, bröd och vispat örtsmör. Till efterrätt: Kälströms Gårds lyxiga handgjorda chokladpraliner) och frukost på morgonen samt inträdet till deckarquizen, se priser längst ner.

Det finns mycket att upptäcka och göra i omgivningarna så passa på att titta in på Slättabygdens Byars sida på Facebook och Instagram. Denna dag anordnas även en klassisk konsert med levande musik i Malma kapell: passa på att besöka denna också! Biljett köpes via https://billetto.se/…/klassisk-musik-i-malma-kapell…

Maila oss förfrågan/bokning på info@storadjupsas.se

Mer info kring evenemanget:Denna unika kväll bjuder inte bara på spännande musikframträdanden utan också på ett interaktivt deckarquiz där ditt lag kan testa era detektivfärdigheter. Samla ihop dina vänner, bilda ett team och förbered er på en kväll där musik och mysterier möts på ett spektakulärt sätt.Dörrarna öppnas kl. 19:00, och ni kommer att välkomnas in till ljudet av livemusik som sätter stämningen. Vårt deckarquiz börjar strax därefter. Varje musikpaus fylls med melodiska inslag från musiker som garanterat kommer att få både hjärnan och hjärtat att dansa.Glöm inte att boka dina biljetter i förväg, då detta är en kväll ni inte vill missa! Välkomna till en natt fylld med musik, mysterier och minnesvärda ögonblick på idylliska Tumlebergs bygdegård.

Ta chansen att skapa nya vänner, tävla om spännande priser och lev upp din midsommarvecka på bästa möjliga sätt. Vi ses där!
Priser, inkl inträde till quizet:
Glampingtält 1500:-/person (del i 2-manna eller 4-manna tält. Sängkläder, handduk och morgonrock ingår)
Trädtält 1100:-/person (del i 2-mannatält, sovsäck med sovsäckslakan, handduk och kudde ingår)
Tältplats 750:-/person
Ställplats 780:-/person
Avbokningsregler: avbokning måste ske via mail eller telefon. Avbokning efter 19/6-24 kl 15:00 så sker full debitering. Avbokning innan detta datum och tid innebär en avbokningskostnad som debitering på 10% av bokningens värde.

Detaljer

Datum:
juni 26
Evenemang Kategori:

Arrangör

Tumlebergs Bygdegård

Plats

Tumleberg
53494 + Google Map

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *