Event & Konferens

Vi har mycket stor yta utomhus till förfogande. Tänk ett vackert utomhusbröllop under vår uråldriga ek eller varför inte ett dop/namngivning invid några av våra fina vattenspeglar. Just nu renoveras vår mangårdsbyggnad, vilket betyder att inomhusalternativ inte är tillgängliga för evenemang. Hör av er till oss för ett förutsättningslöst samtal gällande just ert event som vi gärna hjälper er med att planera och genomföra utefter bästa förmåga.

Upptäck kommande evenemang på Stora Djupsås och i närområdet med vår Evenemangskalender.

"Det är i mötena mellan människor som livet tar form och får mening.”

Haruki Murakami

Företagsevent

Planerar du en företagsretreat? Välj Stora Djupsås för en avkopplande och produktiv vistelse i vackra omgivningar. Vi erbjuder unika boenden och en rad aktiviteter för teambuilding och avkoppling, såsom vandring, cykling, fiske och paddling.

Bröllop

Vill du gifta dig i en sagolik miljö omgiven av natur? Stora Djupsås erbjuder en romantisk och unik plats för ditt bröllop. Vi har flera vackra utomhusområden som passar perfekt för bröllopsfesten. Vi hjälper dig att planera allt från mat till dekorationer, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av ditt drömbröllop.

Yoga Retreat

Söker du efter en lugn och avkopplande miljö för din yoga retreat? Stora Djupsås erbjuder en idyllisk plats för yoga, meditation och avslappning. Vi har flera utomhusområden där du kan yoga med utsikt över vatten, åkrar, skog och ängar. Vi kan också ordna catering och andra aktiviteter som passar för en yogaretreat.

Familjereunion

Vill du samla hela familjen för en oförglömlig reunion? Stora Djupsås erbjuder bekväma boenden och en rad aktiviteter som passar för alla åldrar.

Dop & Namngivning

Fira ditt barns dop eller namngivning i natursköna omgivningar på Stora Djupsås. Vi erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär för en minnesvärd dag. Vi hjälper dig att planera en personlig och anpassad upplevelse för att göra din dag oförglömlig.

Kalas

Oavsett om det är en födelsedag, ett jubileum eller något annat att fira, kan du lita på att Stora Djupsås är den perfekta platsen. Vi erbjuder vackra omgivningar och en mängd aktiviteter för att göra din dag oförglömlig. Vi hjälper dig att planera och genomföra ditt event för att skapa en minnesvärd upplevelse för alla.
Öppettider

10:00 – 18.00 
Måndag – Söndag

Har du frågor eller funderingar?
Hör av dig!

Stora Djupsås

Upplev historisk charm och natursköna omgivningar på Stora Djupsås - ditt perfekta retreat på skaraborgska landsbygden.

egendomen med anor från 1400-talet är omgiven av en vacker park, dammar, öppna fält & ån Nossan som flyter genom den vackra omgivningen.

Här hos oss kan man njuta av platsen på flera olika vis: sov en natt i något av våra lyxiga glampingtält, ta husbilen hit och njut av omgivningarna, boka ett matpaket för tillagning i vårt utekök eller  boka ett rum på Bed & Breakfast i vår fina mangårdsbyggnad (möjligt inom kort, renovering pågår). 
 
Vi erbjuder praktiska  parkeringsytor och har en vacker park där ån Nossan flyter genom samt flera fina dammar.